2018. év hírei

Meghívó 0

Szeretettel meghívom az egyesület tagjait a 2019. február 15-én, pénteken 18.00 órakor a Tósokberéndi Közösségi Házban tartandó beszámoló közgyűlésünkre.

Napirendi pontok:
1. Beszámoló az egyesület 2018 évi tevékenységéről. Elfogadás
2. Beszámoló az Ellenőrző Bizottság 2018-ben végzett munkájáról. Elfogadás
3. A 2019-os év terveinek az ismertetése. Elfogadás
4. Tisztújítás (elnökség, EB). Jelöltek állítása. Szavazás. Szavazatszámlálás. Eredmény kihirdetése.
5. Vegyes ügyek

A jelenleg hatályos alapszabályban foglaltak szerint közgyűlésünk akkor határozatképes, ha a megjelent rendes tagok száma legalább 50% + 1 fő. Amennyiben a közgyűlés a megjelent rendes tagok létszáma miatt határozatképtelen lesz, új időpontot kell kitűzni.

danger!

.....................................................
Kovacsics Gyula Pál
elnök

2018.02.01.

Színes lapok

Ajka Város Önkormányzata és a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2018. február 22-én 17.00 órára a művelődési központ kiállítótermébe Tilhof Endre: Ajka város általános lexikona című kötetének bemutatójára. Az íróval Somfai Balázs lektor beszélget.

Hosszú évek munkája után elkészült Tilhof Endre: Ajka város - Ajka, Ajkarendek, Bakonygyepes, Bódé, Csékút, Padrag, Tósokberénd községek és Ajkacsingervölgy - általános lexikona. A kötet mintegy 600 oldalban mutatja be városunk és volt községeink múltját és jelenét. A szócikkek között megtalálhatók neves emberek, akik a város életében jelentős szerepet töltöttek be, intézmények, sport és civil szervezetek, üzemek, utcák, emlékművek, emléktáblák, templomok, iskolák, pártok, események, és minden, amit lehet és érdemes tudni városunkról, s múltjáról.

A bemutató után kedvezményes áron vásárolható meg az Ajka lexikon. A könyv megjelenését támogatta: Ajka Város Önkormányzata, a Tósokberéndért Egyesület, és a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ.

2018.02.02.

Színes sorok

primary!
secondary!
success!
danger!
warning!
info!
light!
dark!

2018.02.10.