Sporttábor

Zánka

2010. augusztus 21. - 26.


Előszó

Akkor ez most hányadik kosártábor? 2001-ben volt Csopakon, de akkor még a fiúknak is. 2002-ben Egerváron, szintén vegyes. 2003-ban nem volt. 2004-ben szerveztem először Szarvasra. Azóta minden évben volt, de 2006-ban és 2008-ban röpis lányok, illetve floorballos fiúk is voltak. Tehát ... 2001,2002,...2004...2010. Ez 9. Akkor miért van a logón VIII. ???

Mindegy.1. nap

Indulás reggel 10.30-kor. Két autóba beférünk, mert Gyima és Anna már lent volt. Új helyen vagyunk ... a téli szálláson. Két és háromágyas szobák. Szuper. Lehet, hogy Hartinger Zoli miatt protekciónk volt??? :)))

Délután szabadtéri edzés és strandolás és rajzverseny. Este: Cserecsapat.


2. nap

Nincs futás csak biciklizés. Délelőtt edzés szabadtéren négy palánkra ... strand ... ebéd, és irány a terembe. Emberfogás.

Májusi Eszter: Tan, eltörte az ujjam!!! ...... Szerencsére nem.

Délután strand. Szuper idő ... 30 fok C. Este: Szupercsapat.


3. nap

Ébresztő 7.15-kor. Egy kör a táborban ... biciklivel. Edzés a strandon. Korai ebéd. Szieszta. Edzés a teremben ... Délután strand- és röplabda.


4. nap

Eljött a nagy nap. Később keltünk, irány a reggeli, majd túra ... biciklivel. Zánka-Köveskál-Kővágőörs (kőtenger)-Révfülöp (fagyi,sör)-Balatonszepezd-Zánka. 30 km. Nem volt veszélyes (szerintem) és a táj gyönyörű. Délután edzés, meccs a fiúkkal (röpi, kosár) ... vízhólyag. Este pizzéria.


5. nap

Az utolsó nap, hogy mindenki itt van. Egy kis hidegfront, de nem veszélyes. Edzés délelőtt és délután. Tenisz ... a strand ma kimaradt. Este főzés ... sonkás kocka, vetélkedő, és könnyes búcsú Bogitól és Annától. Beiratkozás és gólyatábor.


A vetélkedő végeredménye:

     1. Gyima, Évi, Bogi --- 21 pont

     2. Réka, Dóri, Anna --- 20 pont

     3. Virág, Petra, Eszter --- 13 pont


Emlékszel még a válaszokra?

     Próbáld ki magadat! ITT

     Tan kérdései: ITT


6. nap

Közös reggeli ... virsli, mustár tea. Összepakolás. Legyaloglás a strandra. Edzés. Jó idő. Petrát hazahozom, aztán vissza Zánkára. Még egy vizibiciklizés belefér. 16.30 ... irány haza.J övőre ki akar jönni?